logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Proč bychom měli investovat do našeho zdraví?
Úvodní obrázek

Životní rozhodnutí týkající se našich investic mají enormní vliv na naši budoucnost. V současném světě, který je plný nejistot a změn, je klíčové mít jasnou představu o tom, co by měly být naše priority. Dnes, více než kdy jindy, je důležité zamyslet se nad tím, kam směřují naše finanční prostředky.

Jednou z nejvyšších priorit by mělo být, kromě vzdělání a rozvoje nás i našich dětí, zdraví. Proč? Protože bez něj není možné si plnohodnotně vychutnat všechny radosti a výzvy, které nás v životě čekají.  Zajistit kvalitní zdravotní péči pro sebe a svou rodinu je jedním z klíčových aspektů, kterým bychom měli věnovat pozornost. Zdraví je základem našeho štěstí a úspěchu.

 

Zábava vs. Zdraví: Kam směřují naše peníze?

Už jste si položili otázku, kam směřují vaše peníze a jestli je to útrata, která má vliv na zlepšení kvality vašeho života? Ano, zábava je bezpochyby nedílnou součástí našeho života a může být odměnou za naši tvrdou práci.

Často se ale stává, že naše výdaje směřují dokonce do oblastí, které určitým způsobem mohou ohrožovat naše dlouhodobé zdraví. Zvažte, zda byste část svých úspor odložili stranou a raději začali investovat do svého zdraví a pohody.

Prevence vs. Léčba: Odpovědnost za vlastní zdraví

Často si neuvědomujeme, jak efektivní je prevence ve srovnání se samotnou léčbou. Velké množství lidí zapomíná, že prevence je klíčem k dlouhodobému zdraví a vysoké kvalitě života. Investice do pravidelných preventivních prohlídek, zdravého životního stylu a dostatečného odpočinku může výrazně snížit riziko vážných onemocnění. Nakonec se tedy můžete vyhnout nepříjemným zážitkům spojeným s nemocí a léčbou, současně ale také ušetříte finanční prostředky, které byste museli za léky či vyšetření mnohdy zaplatit.

 

Léky nás stojí jmění

Peníze, které investujeme do péče o naše zdraví, se nám jednou vrátí. V roce 2022 vyšel průzkum pro společnost KRUK Česká a Slovenská republika, který tvrdil, že Češi za léky utratí i třetinu měsíčního rozpočtu (Zdroj: "Léky: Češi nakupují více, přibývají předpisy a zařízení," Deník.cz, https://www.denik.cz/zdravi/leky-cesi-nakupovani-20220610.html, 14. června 2022). Není lepší do zdraví investovat preventivně?

Pro srovnání: prémiová zdravotní péče v ATODA Medical vás za měsíc stojí tolik, co jedna večeře v Praze. Naše roční prémiové programy zdravotní péče vám nabízejí komplexní péči a prevenci po celý rok. Podívejte se na seznam nabízených ročních programů péče kliniky ATODA Medical.

icon
Pacient je vždy
na prvním místě
icon
My zajistíme
veškerou péči
icon
Vše komplexně pod
jednou střechou
icon
Svěříte se do rukou
profesionálů
icon
Velmi uklidňující
prostory v secesní vile
icon
Staráme se o
celé rodiny
icon
Ohlídáme všechny
preventivní prohlídky
icon
Jsme tu pro všechny
už od narození
circle

Zvyšte vaši produktivitu a radujte se ze života

Je zřejmé, že vliv stavu našeho zdraví na náš celkový životní standard je enormní. Prevence může prodloužit naši produktivitu, radost ze života a kvalitu života. Zbytečné výdaje na krátkodobé potěšení nás mohou stát nejen vysoké finanční náklady, ale mohou přinést i zdravotní komplikace.

Naše soukromá klinika ATODA Medical nabízí roční program péče za 916 Kč měsíčně, což je na první pohled poměrně skromná částka v porovnání s tím, kolik peněz mnozí z nás utrácejí za nezbytné, nebo dokonce zbytečné věci.

Klinika ATODA Medical nabízí cenově dostupný způsob, jak se starat o své zdraví. Pokud se rozhodnete investovat do svého zdraví, postaráme se za Vás o všechny potřebné kroky. Stačí se nám ozvat pomocí telefonního čísla, formuláře, e-mailu či se zastavit osobně a my vyřešíme veškerou administrativu za vás. Vaše zdraví je i pro nás prioritou!

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Iva Kuchařová
starstarstarstarstar

Pediatrie a paní doktorka Draxlová je TOP. Absolutně nikdo nemá problém dítě vyšetřit v sedě na zemi, počkat na správný okamžik. S dětmi jednají jako se sobě rovnými. Více takových pediatrií a lékařů!

photo
Jan Skovajsa
starstarstarstarstar
Skvělý servis, který ve zdravotnictví nemá obdoby.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.