logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Otevíráme novou budovu a další ordinace v Praze
Úvodní obrázek

Otevřeli jsme novou budovu prestižní lékařské kliniky ATODA Medical, která přináší moderní přístup k péči o zdraví do samotného srdce Prahy. Stáváme se tak špičkovým centrem pro diagnostiku, léčbu a prevenci nemocí, kombinující nejnovější technologie s odborným lékařským týmem.

Díky velké spokojenosti našich klientů jsme se rozhodli výrazně rožšířit naše služby i o nový zákrokový sál včetně zázemí, abychom mohli poskytovat nové a ještě lepší služby pod jednou střechou.

Moderní zařízení a technologie

Klinika ATODA Medical disponuje špičkovým vybavením a nejmodernějšími diagnostickými technologiemi, což umožňuje rychlou a přesnou identifikaci zdravotních problémů. Od pokročilých obrazovacích zařízení po ordinace vybavené nejnovějšími analytickými technologiemi - vše je navrženo s cílem poskytnout pacientům komplexní péči na nejvyšší úrovni.

Specializované oddělení a odborníci

Klinika nabízí specializované oddělení, která pokrývají širokou škálu téměř všech lékařských oborů. Odborníci v jednotlivých oborech jsou renomovaní lékaři s bohatými zkušenostmi a špičkovým vzděláním.

„Jsme hrdí na to, že můžeme poskytovat komplexní péči, která nejen léčí nemoci, ale také podporuje celkové zdraví a pohodu. Spolu s naším špičkovým týmem odborníků vám slibujeme individuální a citlivý přístup, protože každý pacient je pro nás na prvním místě,“ říká ředitelka kliniky, Romana Hašová.

 

Komfort a pohodlí pacientů na prvním místě

ATODA Medical kladl důraz na vytvoření prostředí, které není jen klinicky efektivní, ale také přívětivé pro pacienty. Moderní design interiéru, pohodlné čekárny a vstřícný personál přispívají k celkovému pocitu pohody a důvěry.

 

Lékařská péče a prevence

Kromě specializovaných oddělení nabízí ATODA Medical také rozsáhlé roční programy péče a prevence. To zahrnuje pravidelné preventivní prohlídky, imunizační plány a poradenství ohledně životního stylu. Klinika si klade za cíl nejen léčit stávající problémy, ale také aktivně pracovat na prevenci a udržování dlouhodobého zdraví svých pacientů.

 

  

 

Otevření nové budovy kliniky ATODA Medical představuje značný pokrok v oblasti zdravotní péče v Praze. Pacienti mají nyní přístup k jednomu z nejmodernějších zdravotnických zařízení v regionu, kde je péče o jejich zdraví na prvním místě. Zahajujeme novou éru inovativní a komplexní péče, která spojuje lékařskou expertizu s nejnovějšími technologiemi ve prospěch pacientů v Praze a okolí.

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Zdeněk Dvořák
starstarstarstarstar
Přístup personálu, zorganizování pacientů, obecně kvalita poskytované péče.
photo
Dorota Kremer
starstarstarstarstar
Atoda má velice příjemný a profesionální přístup ke klientovi. Snaží se najít vždy řešení, které klienta uspokojí a celý personál je maximálně vstřícný, pečlivý a ochotný.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.