logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Operační výkony –⁠ chirurgie
Úvodní obrázek

Provádíme u nás širokou škálu chirurgických zákroků a poskytujeme komplexní operační řešení pro různé chirurgické problémy.

S odborností v oblasti břišní chirurgie, žlučových a ledvinových kamenů, polypů, pupečních kýl a tříselných kýl, poskytujeme špičkovou péči při přípravě a provedení operace.

Na základě konzultace s lékařem k jednodenní chirurgii či náročnějším výkonům vám bude poskytnuta kvalitní péče po celou dobu vašeho léčebného procesu.

V případě nutnosti můžeme zajištění operačního výkonu v celkové anestezii provést v rámci jednodenní chirurgie.

Při náročnějších chirurgických výkonech v celkové anestezii s nezbytností delší nebo intenzivní pooperační péče můžeme zajistit operační výkon na specializovaném pracovišti. Zajistíme, že dostanete nejlepší péči a pozornost, kterou potřebujete.
 

Věříme, že vaše důvěra je klíčová. S naším chirurgickým týmem můžete očekávat kvalitní péči, profesionální přístup a důkladnou přípravu na operaci. Zajistíme, že budete dobře informováni o celém procesu, abyste měli jasný přehled a cítili se v bezpečí během celého chirurgického postupu.

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Cukrfree
starstarstarstarstar

Byli jsme zde na kontrole kyčlí novorozence. Termín jsme dostali hned ten samý den, kdy jsem zavolala. Do ordinace jsme šli přesně na čas. Pan doktor byl moc milý a pečlivý. Děkujeme!

photo
Bárbara Mazetto
starstarstarstarstar

S lékaři v Atoda máme zatím jen dobré zkušenosti. Detmatolog byl skvělý a dokázal vyléčit u našeho chlapečka strašnou infekci a nekonečný ekzém. Pediatr je vždy velmi milý a dobře naslouchá, praktický lékař i gynekolog také. Všichni vždy starostliví a nápomocní, když je potřeba.

Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.