logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Vážení klienti, dovolujeme si vás informovat, že během Velikonoc ve dnech 29.3. a 1.4.2024 bude klinika zavřena.
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Vážení klienti, dovolujeme si vás informovat, že během Velikonoc ve dnech 29.3. a 1.4.2024 bude klinika zavřena.
Otevíráme nově Poradnu pro léčbu akné a odstraňování jizev po těžkém akné
Úvodní obrázek

Akné je mnoholetá choroba, která velmi obtěžuje a je často spojena s nižší kvalitou života až s psychickými obtížemi. Neléčená akné může vést k tvorbě doživotních jizev. Terapie je tedy v naprosté většině případů nutná. Akné není záležitostí pouze puberty, ale může být i celoživotním problémem.

Objednejte se k Dr.Peygerové, která se dlouhodobě léčbě akné a odstraňováním jizev po akné věnuje.

Dermatologickou léčbu akné je určitě vhodné doplnit pravidelným odborným čištěním na našem přístroji diamantové mikrodermabraze nebo Vám doporučíme kosmetické ošetření u našeho spolupracujícího kosmetického salonu. Při první konzultaci Vám navrhneme postup celé léčby.

 

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Stanislava Foltýnová
starstarstarstarstar

Lepsiu kliniku som si nemohla vybrat. Pre mna uplne TOP. Tak mily a profesionalny personál aký je v Atode sa len tak nevidi. S mojim panickym strachom z jehal, sme nasli sposob ako som prekonala v pohode vsetky odbery pocas tehotenstva... gynekolog MUDr. Vlcek je pedant, ktory nic nepodcenuje! Po narodeni synceka, som prihlasila do atody i neho. Pravidelne kontroly v presny cas, kedy pridem a nemusim cakat sa ani z daleka nevyrovnaju tomu aky starostlivy ma pristup pani pediatrička! Pomer cena/kvalita je viac ako priaznivy!  Ked si zoberiem potaz v to, ze takmer vsetko mam pod jednou strechou a nemusim behat po polke Prahy...tak to za to rozhodne stoji!

photo
Radko Prague
starstarstarstarstar
Vyjímečná úroveň a kvalita
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.