logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
ECHOKARDIOGRAFIE
Úvodní obrázek

Rádi bychom vás informovali, že na naší klinice provádíme vyšetření ECHO (echokardiografie). 

Díky vyšetření ECHO můžeme získat cenné informace o stavu srdce. To nám umožňuje posoudit sílu a koordinaci srdečního svalu, zjistit přítomnost srdečních vad, měřit velikost a tloušťku srdečních stěn, posoudit srdeční chlopně a zkontrolovat průtok krve přes srdeční komory.

Během vyšetření je pacientovi aplikován gel na hrudník a na něj je umístěna ultrazvuková sonda. Tato sonda vysílá zvukové vlny, které se odrazí od srdce a okolních tkání. Poté jsou tyto odrazy zachyceny a převedeny na obrazový systém, který poskytuje detailní zobrazení srdce v reálném čase.

Vyšetření je bezbolestné. Nepotřebuje žádnou přípravu a trvá obvykle asi 30-60 minut, v závislosti na potřebách konkrétního pacienta. Výsledky jsou okamžitě k dispozici a mohou být použity k diagnostice a sledování srdečních onemocnění.

Pokud máte jakékoli podezření na srdeční problémy nebo potřebujete pravidelné kontroly, jsme tu, abychom vám poskytli kvalitní vyšetření ECHO na kardiologii. Naše odborné týmy se postarají o vás s péčí a profesionalitou, abychom vám pomohli udržet zdraví srdce.

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Darek Filip
starstarstarstarstar

Úžasná recepční, Profesionální přístup, krátké objednání, žádné čekání, MUDr Beňo - super zákrok-super komunikace…jsem naprosto spokojen.

photo
Martina Stenzlová
starstarstarstarstar
Skvělý přístup a personál, roční balíček plus se opravdu vyplatí, zahrnuta veškerá péče.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.